top of page

WIJ STOPPEN MET DE WINKEL

Wij hebben besloten om te stoppen met de bruidsmode winkel. Vanaf nu maken wij alleen zeer exclusieve couture op aanvraag in ons nieuwe atelier. Om deze reden houden wij een complete leegverkoop in de winkel, reguliere afspraken zijn niet meer mogelijk. Om een afspraak voor de uitverkoop te maken klik je hier.

AFSPRAAK / CONTACT

Als je een bruidsjurk wil komen passen, of onze accessoires wil bekijken, dan vragen wij je altijd om een afspraak te maken. We weten dan zeker dat we voldoende tijd voor je hebben. Dit kan direct online. Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden. Kies de soort afspraak die je wil maken, daarna de datum en de tijd.  (Natuurlijk kun je ons ook altijd een mailtje sturen naar info@vlbc.nl of bellen met +31-113745035 om een afspraak te maken.)

 

Tip: Vooral de FAQ pagina zit boordevol tips voor jouw afspraak in onze winkel. Wil je meer over de winkel weten? Dan kun je ook eens kijken bij de pagina: "over ons".

Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens & adres.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK
Contact

CONTACT

Wil je liever eerst contact, dan kan dat zeker. Bellen en/of mailen mag altijd en geen enkele vraag is gek of teveel.

Hieronder zie je onze contactgegevens en de openingstijden. Er zijn meer afspraaktijden mogelijk, neem contact met ons op voor speciale verzoeken.

Verliefd7DSC_7342show1.jpg
Verliefd22DSC_7471show1.jpg

VLBC - Verliefd BruidsCouture

Biezelingsestraat 24a

4421 BS  Kapelle

info@vlbc.nl

www.vlbc.nl

Tel: +31-113-745035

Openingstijden

We werken altijd op afspraak. De afspraken zijn mogelijk op de volgende dagen/tijden:

 

Maandag             Gesloten

Dinsdag               9:30 – 17:30 uur

Woensdag           Op afspraak open.

Donderdag          9:30 – 17:30 uur

Vrijdag                  9:30 – 17:30 uur

Zaterdag              9:30 – 17:00 uur

Zondag                 Gesloten

*Afspraken buiten openingstijden: Het is mogelijk om op Maandag, Woensdag en 's avonds een afspraak te maken. Dit kan alleen per email of telefonisch, zodat wij het met je kunnen bespreken.  Alleen voor deze speciaal geplande afspraken, vragen wij een voorschot van € 50,- per afspraak. Dit krijg je terug, want het wordt later verrekend met jouw aankoop.

bottom of page