top of page

Een spannend nieuw tijdperk voor enzoani  

Met Enzoani ontwerper Kang Chun Lin persoonlijk aan het roer van de nieuwste stijlen, presenteert Enzoani elke  bruidsjurk als een unieke optie voor geavanceerde bruiden in spé over de hele wereld. Met een scala aan unieke ontwerpen die erop gericht zijn om elke bruidsstijl aan te vullen, streeft Enzoani er naar om de toonaangevende onderneming in de bruidsindustrie te zijn, die haar reputatie handhaaft door haar uitmuntendheid en innovatie.

 

De Blue by Enzoani collectie is onvergetelijk met zijn zwepende romantische stijlen; van prachtige tule zeemeermin jurken tot zachte satijnen stijlen die het figuur mooi accentueren.

 

De Beautiful Bridal  collectie brengt ‘jeugdige levendigheid’ en lieflijkheid naar een geheel nieuw niveau door de unieke kanten ontwerpen en dromerige kleuropties – alles in een betaalbaar pakket.

 

Zich altijd bewust van zowel de hedendaagse trends als de tijdloze en universele aantrekkingskracht, presenteert Enzoani trots haar collecties, met details zoals prachtige lage ruggen van kant, glamoureuze borduurwerken en verleidelijke silhouetten die de hoge kwaliteit van de Enzoani designs perfect weergeven.

Enzoani - Impressie

Anchor 9

Blue by Enzoani Impressie

Anchor 10

Beautiful - Impressie

Anchor 11
bottom of page