top of page

FAQ - VRAAG & ANTWOORD

 

 

Omdat wij jouw ervaring voor het shoppen voor een bruidsjurk zo leuk en goed mogelijk willen laten zijn, hebben wij hier een aantal vragen en antwoorden voor je samengesteld.

1

Heb ik een afspraak nodig?

 

Ja. Een bezoek aan onze winkel is alleen op afspraak. Hierdoor kunnen we onze complete aandacht aan je geven als je bij ons bent om jouw droomjurk, en/of accessoires uit te zoeken. Je kunt via het afsprakenformulier op deze site een afspraak maken of via info@verliefdbruidscouture of telefoon: 0113-745035.

2

Hoe lang duurt een afspraak?

 

De duur van een afspraak is 2 uur. Op deze manier hebben we tijd genoeg om te bespreken wat jouw wensen zijn en een aantal jurken aan te passen. Alle jurken hangen in de winkel, je kunt ze uitvoerig bekijken en uitkiezen.

3

Wanneer moet ik mijn jurk bestellen?

 

Omdat jouw jurk op maat wordt gemaakt, raden wij aan om vanaf 9 tot 6 maanden van te voren een afspraak te maken en te bestellen. Het kan 4 tot 5 maanden duren eer jouw jurk is gemaakt, daarna moet hij verstuurd worden en in sommige gevallen moeten er nog aanpassingen worden gedaan door de coupeuse. Spoedleveringen zijn mogelijk, echter je hebt minder uitzoek in model en prijsklasse. In sommige gevallen wordt voor een spoedlevering extra kosten berekend.

4

Hoe kan ik mijn afspraak het beste voorbereiden?
 

Kijk eens in tijdschriften en op websites, zodat je een beeld hebt van welke trouwjurken jij mooi vindt. Op deze manier help je ons om een begin te maken in het selectieproces. Zorg voor goed ondergoed om te passen, denk bijvoorbeeld aan een strapless bh en corrigerend ondergoed. Als je al iets hebt aangeschaft, neem dit dan mee. Wij hebben ook een variatie aan lingerie in de collectie en kunnen je adviseren. Hetzelfde geldt voor schoenen. De hakhoogte is belangrijk voor de uiteindelijke lengte van de jurk.

5

Wie kan ik meenemen?

 

Dat is uiteraard aan jou. Wie vind je belangrijk en wie geeft je het beste advies. Neem vooral de mensen mee die naar jou luisteren en met jou meedenken. We raden je aan om 3 personen of minder mee te nemen.  Op deze manier zijn er niet te veel verschillende meningen, dit maakt het makkelijker voor jou om een beslissing te nemen. Het maximale aantal dat je mee kan nemen is 5 personen.

 

Onze wens is om iedereen en met name alle bruidjes een geweldige ervaring te geven. Verliefd BruidsCouture is een kleine, persoonlijke boutique, daarom vragen wij rekening te houden met het volgende: Gaarne geen eten of drinken meenemen. Honden zijn in de winkel niet toegestaan. We vinden het ook lastig om kleine kinderen in onze winkel te ontvangen er zijn gevaarlijke dingen, zoals spelden en scharen, daarnaast is het moeilijk om de kinderen bij de kostbare jurken weg te houden. Voor de bruidsmeisjes maken we graag een aparte afspraak.

6

Moet mijn jurk vermaakt worden?

 

Bij bijna alle bruidsjurken komt er een coupeuse aan te pas. Uiteraard zullen we jouw jurk zoveel mogelijk volgens jouw maat bestellen, op deze manier zijn de aanpassingen minimaal. Wij hebben een eigen coupeuse. Houd er wel rekening mee dat de jurk exclusief vermaakkosten koopt. Deze kosten worden apart aan je berekend, naar gelang de werkzaamheden.

7

Wat gebeurd er als de jurk binnenkomt?

 

Dan zullen wij gelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken. De jurk wordt dan gepast en de coupeuse kan dan kijken of hier nog aanpassingen aan moeten gebeuren. Uiteraard gaat alles in overleg en houden we je verder op de hoogte.

8

Wat zijn de betalingscondities?

 

Bij bestellingen gelden de volgende betalingscondities: 50% aanbetaling bij bestelling, 50%  bij binnenkomst van de jurk in de winkel. Ook als wij de jurk voor jou moeten bewaren tot de trouwdatum, of als er nog werkzaamheden van de coupeuse aan zijn. De Jurk dient bij binnenkomst volledig te worden betaald. (of uiterlijk binnen 14 dagen na deze datum) Betalingen kunnen via pin, creditcard of overschrijving. Contante betaling is mogelijk, maar wij vragen dan een week verwerkingstijd, hierna kun je jouw jurk op komen halen. Als je een bestelling doet, ben je verplicht de jurk af te nemen en de betaling(en) te voldoen. Creditering is niet mogelijk, ook niet van de aanbetaling.Voor verdere informatie verwijzen wij naar de leverings-en betalingscondities volgens het CBW.

bottom of page